GRATIS verzending vanaf €65

Hey, wij zijn TONE…

We change the painting game...

Painting made easy…

Laat ons eerlijk zijn, verven is vandaag niet altijd een pretje. Van het uitzoeken van de verf in een inspiratieloze doe-het-zelf-zaak tot de onhandige kleurstalen en vaak complexe handleidingen: enthousiast word je er niet van. En daar willen wij met TONE verandering in brengen.

Wij geloven dat dit anders kan. Vanuit onze interesse in design en interieur ontstond het idee om die leemte in de verfindustrie in te vullen. Even later was TONE gestart.

 

Lander & Thomas
Founders TONE

Hedendaagse kleuren

TONE staat voor de juiste kleuren: geen keuzestress, wij hebben zorgvuldig een unieke hedendaagse kleurencollectie van 38 trendkleuren samengesteld.

Kwaliteit

Je hoeft geen professional te zijn voor een professioneel resultaat. TONE staat voor kwaliteit: onze premium muurverf op waterbasis is geschikt voor diverse ondergronden, gemakkelijk aan te brengen en biedt een hoge dekking met een duurzame afwerking.

Ecologische impact

Onze missie is om jouw huis te decoreren en verven zo eenvoudig en leuk mogelijk te maken. Om deze missie te bereiken is het voor TONE belangrijk om geen negatieve impact te hebben op de omgeving waarin we leven. In elke keuze die we maken bekijken we de impact op het milieu. Zo zijn al onze verven ontwikkeld in België. De verf is uitsluitend op waterbasis en de Vluchtige Organische Stoffen (VOS) tot een minimum beperkt. Onze productie gebeurt 100% lokaal. Ook voor de verpakking van TONE producten kiezen we steeds voor recycleerbare oplossingen.

The world can use some color...

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.