GRATIS verzending vanaf €65

Verf zonder zorgen….

TONE wil verven makkelijker en aangenamer maken, dit start natuurlijk met een goed product! Zo ben je zeker van een goed resultaat.


Op waterbasis


Hoge dekkracht

Diverse ondergronden


Kleurvast


Afwasbaar


Egaal resultaat

Ons product

TONE is een interieurverf die geschikt is voor muren, plafonds en andere binnenoppervlakken. TONE heeft een matte luxe uitstraling en is geschikt voor diverse ondergronden pleisterwerk, beton, behang, oude verflagen, gipskarton,… Onze premium acryl formule op waterbasis biedt een duurzame afwerking. Dankzij de goede dekkracht heb je minder verf nodig voor hetzelfde resultaat.

Ons recept

We maken onze verven met hoogwaardige grondstoffen en pigmenten. Dit zorgt ervoor dat TONE een goede dekkracht heeft met een lange levensduur (verkleurt niet). Onze verf is op waterbasis en heeft een laag VOS (Vluchtige Organische Stoffen, die zorgen voor schadelijk uitstoot) gehalte. TONE verf is ook geurloos en daardoor veilig voor je huis en jezelf.

Quality under control

De ontwikkeling van TONE verf is gebaseerd op 70 jaar ervaring en de evolutie van nieuwe technologie in de verfindustrie. Onze verf en verfgereedschap wordt steeds aan een grondige quality control onderworpen. Wij streven naar een product van hoge kwaliteit voor een perfect resultaat.

Technische eigenschappen

Toepassingsgebied

TONE wordt ingezet voor het schilderen van ondergronden die voldoende droog en stofvrij zijn zoals pleisterwerk, beton, metselwerk, cementbezetting en spuitpleisters. Is eveneens geschikt voor de behandeling van gipskarton, glasweefsel, structuurpleisters en behang.
Zorg dat muren steeds stof en vetvrij zijn.

TONE verf is niet geschikt voor: hout, metaal en kunststoffen.

Eigenschappen

 • Ultra matte uitstraling
 • Droogtijd bij 20°C: stofdroog na 1 uur
 • Overschilderbaar na 4 uur
 • Rendement: 10m2/L
 • Reiniging: met water
 • Niet gebruiken onder 5°C of boven 35°C en luchtvochtigheid +80%
 • VOS klasse a. grenswaarde 2010 : 30gr/L.
 • Dit product bevat max : 30gr/L VOS

Veiligheid

 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen of contact opnemen met het antigif centrum.

Bewaren en opslag

Minstens een jaar houdbaar, in de originele verpakking, ongeopend en opgeslagen in een koele, droge, vorstvrije ruimte.
Na gebruik goed luchtdicht sluiten om uitdroging te voorkomen.

Aanbevolen gereedschap

Wij raden aan om de TONE gereedschap te gebruiken. Deze professionele tools helpen je om een perfect resultaat te bekomen.

Samen recycleren

Wij willen onze ecologisch impact tot een minimum beperken, maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Verf producten kunnen op een veilige manier verwerkt worden maar deze dienen wel gescheiden te worden van gewoon huisafval. Giet verfresten dus niet in de gootsteen of riool. Breng je oude blikken naar een inzamelpunt (containerpark). Wij zijn je dankbaar om samen zorg te dragen voor onszelf en het milieu.

Updating…
 • Geen producten in de winkelwagen.